Nagelutbildning i Stockholm

Letar du efter en prisvärd nagelutbildning i Stockholm? Hos Salong Nordh kan du gå en intensiv nagelterapeututbildning under 4 veckor i Stockholm. Utbildningen är en intensivkurs som ger dig alla kunskaper som krävs för att arbeta som professionell nagelterapeut.

Salong Nordh/Fantasy Nails Sweden

De som arbetar på Salong Nordh arbetar med att distribuera nagelprodukter och utbilda nagelterapeuter. De har hela 35 års erfarenhet av att arbeta inom nagelindustrin och har verkat som Nagelskola i 21 år. De är därmed en seriös och trygg aktör på marknaden som sitter på stor kunskap inom branschen. Du kan därmed lita fullständigt på att de kan förse dig som går nagelutbildningen i Stockholm med all kunskap du kan behöva för att arbeta som professionell nagelterapeut. Samtliga lärare på utbildningen håller sig ständigt uppdaterade för att lära ut alla de senaste teknikerna och kunskaperna. På så sätt kan de erbjuda en modern och ständigt uppdaterad nagelutbildning till sina deltagare.

Intensiv nagelutbildning i Stockholm

Utbildningens innehåll utbildar dig som går utbildningen till en nagelterapeut. Du blir specialiserad inom anatomi, patologi, fysiologi, kemi och applikationstekniker. Med en noggrant planerad utbildningsplan inkluderar den allt du behöver lära dig för att påbörja en karriär som en professionell nagelterapeut. Utbildningen inkluderar workshops av olika slag för att ge deltagarna praktisk erfarenhet av olika tekniker. Workshops genomförs inom Salon Nail art och olika tekniker. Tekniker så som fransk manikyr, rewers teknik och babyboomer med akrylgelé ingår alla i nagelutbildningen. Du kan även ta del av en kurs inom yrkesmässig hantering av härdplast, så kallad Härdplastutbildning. Du kan på så sätt få en intensiv och Betydelsefull nagelutbildning stockholm som ger dig stor kunskap och färdighet inom nagelhantering. Utbildningen passar utmärkt för dig som drömmer om att arbeta konstnärligt med olika färger och former. Nagelutbildningen ger dig nämligen en optimal start för att arbeta som certifierad nagelterapeut i Stockholm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *