Kosmetisk tatuering i Stockholm

Tänk att ha ett permanent smink som håller i flera år, möjligheten finns med kosmetisk tatuering i Stockholm.

En kosmetisk tatuering görs på läppar, ögonbryn eller eyeliner som en permanent lösning. En riktig tatuering håller livet ut men en kosmetisk tatuering håller mellan 2-5år beroende på ålder, färgval och skötsel. Du som utför en kosmetisk tatuering i Stockholm har möjligheten att välja själv hur framstående du vill ha tatueringen. Vissa kanske väljer en mer sparsam kosmetisk tatuering som de sedermera bättrar på med smink och andra vill ha mer framstående ”look” där de inte behöver använda sig av smink. Många kanske inte har så framhävda ögonbryn och vill fylla ut med med en kosmetisk tatuering. Genom att ta en titt på Revolutionerande kosmetisk tatuering stockholm kan du få mer info om kosmetiska tatueringar.

Fördelar med kosmetisk tatuering i Stockholm

Fördelarna är många om du går i tankarna att skaffa dig en kosmetisk tatuering i Stockholm. Är du exempelvis allergisk eller känslig mot smink är detta ett perfekt alternativ. Andra fördelar kan vara om du är väldigt aktiv av dig som person då slipper du tänka på att sminket släpper under ett hårt träningspass exempelvis. Den mest anmärkningsvärda fördelen är att du kommer att spara mycket tid när du inte behöver lägga lika stor vikt på sminkningen varje dag.

Vad kostar det att göra en kosmetisk tatuering i Stockholm?

Detta kan variera beroende på vilken klinik du väljer att gå till i Stockholm. Men i runda slängar kostar det mellan 2000kr- 4000kr på de flesta kliniker i Stockholm beroende på var du skall göra din kosmetiska tatuering. Många erbjuder även en återfyllning gratis inom ett år. Skall du göra återfyllningar efter flera år så är priset även reducerat då i jämförelse med vad du fick betala första gången du gjorde behandlingen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *