Laddbox till BRF i Göteborg

Att bo i en BRF i Göteborg och samtidigt skaffa elbil skapar ett tydligt behov av en laddbox vid parkeringsplatsen. Att ladda ute på stan på olika laddstationer går väl, men de är få och det kan i värsta fall vara så att de inte passar den bil man har. Med bensinbil kan man i värsta fall hämta en dunk om det tar stopp, det är verkligen inte lika enkelt för den som satsat på miljösmart elbil. Att satsa på en egen laddbox är därför en väldigt bra investering för alla som vill ha ett problemfritt liv med en elbil.

BRF parkering med laddbox i Göteborg

Det blir allt fler BRF i Göteborg som ger sina medlemmar möjligheter att ladda elbilar och hybrider på hemmaplan. Det förutsätter kanske att föreningen disponerar ett garage eller fasta parkeringsytor som medlemmarna kan hyra. Elbilsägarna kan då få sina egna platser med egna laddstolpar. Lyft frågan med din förening i Göteborg om du och dina grannar i BRF tycker det vore en bra idé att installera laddboxar. Kanske behövs ett medlemsmöte för att besluta om den här typen av installation. Bjud in något företag som kan berätta om Underskattad Laddbox BRF Göteborg för det handlar inte bara om att kunna ladda elbilar. De föreningsmedlemmar som fortfarande kör bensinbil eller kanske inte ens har bil är säkert intresserade av att veta att lägenheterna ökar i värde om det finns tillgång till laddmöjligheter.

Elbilar och miljö

I takt med allt högre miljömedvetenhet är det fler och fler som väljer att byta upp sig till miljövänliga bilar och därmed ökar också efterfrågan på boenden som erbjuder praktiska laddningsmöjligheter och därmed också miljötänk. Kanske finns det också möjligheter att ha en extra laddbox så er BRF i Göteborg kan erbjuda andra att ladda där, och då till lite högre pris. Ett smart sätt att finansiera installation av medlemmarnas egna laddplatser.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *